שומנים בתפריט יומי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/10/2006 | 16:06 | מאת: לילך

שלום רציתי לשאול: אני שומרת על תזונה מאוזנת ומקפידה על חלוקה ברורה של אבות מזון והגבלה קלורית בתקווה לרדת במשקל במתינות ובאופן בריא. חשוב לי מאד להבין את הרציונל בבסיס הקביעה לפיה לא מספיק רק להגביל קלוריות כדי לרדת במקל, אלא צריך גם להגביל כמות שומנים... האם אכילת שומנים בהגבלה קלורית תמנע ירידה במשקל? מדוע? סתם נגיד אכילה של1300 קלוריות ביום שרובן מורכות משומנים... מה רע בזה? תודה. חשוב לי לדעת גם כדי לשכנע את עצמי שאני פועלת נכון וגם "כדי להפיץ את הבשוה" של ירידה בריאה במשקל

28/10/2006 | 09:02 | מאת: לאה פינטו

לילך חביבתי. אני חושבת שאת מפנה את השאלה שלך לפורום הלא נכון. אני לא יכולה לעזור לך לשכנע את עצמך שאת פועלת נכון כי לא רק שאינני משוכנעת בעצמי, אני אפילו משוכנעת שכל הגישה שמנחה אותך שגויה. אני מזמינה אותך לקרוא קצת בפורום הנוכחי כדי להבין שאנו מאמינות שכל נסיון לשלוט באכילה שלנו מזמן לנו השמנה בטווח הארוך. קריאה מהנה והמשך מוצלח במה שתבחרי. שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה