המלצה על ספר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/10/2006 | 14:27 | מאת: מאור

שלום . אבקש את המלצתך לספר בנושא הורדת רמות הסוכר בדם בעזרת סוגי מאכלים למשל : סוג של לחם מעלה או מוריד סוכר . תפוח אדמה מעלה או מוריד ועוד ספר שיפרט לי איזה מאכלים מעלים את רמת הסוכר ואיזה לא . תודה

28/10/2006 | 09:04 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב מאור. אינני יודעת לציין שם של ספר אך יודעת שישנם ספרים שיכולים לתת לך מענה. פשוט כנס לאחת מחנויות הספרים הגדולות וגש למדפי התזונה. לדעתי, תמצא יותר מאחד. דבר נוסף שאולי יעזור, להכנס לפורום של סוכרת. בוודאי שם יהיו מי שיוכלו לכוון באופן מדוייק יותר. בהצלחה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה