החלטתי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/10/2006 | 12:11 | מאת: רוני

לסגל את הגישה של הרזיה ללא דיאטה אך אני רואה קצת עלייה במשקל בהתחלה אני זקוקה לעידוד מה עושים האם זוהי אכן עלייה לצורך ירידה????????..

26/10/2006 | 13:15 | מאת: בלה אגמון

רוני היקרה ברוכה המצטרפת אל הגישה של הרזיה ללא דיאטה. אני מבינה שגם את מנסה ליישם אותה לבד דבר שלדעתי קצת קשה. אני מאחלת לך הצלחה ונשמח לתמוך בך. לשאלתך - בתחילת התהליך כשעוברים מבית סוהר של דיאטה לדיאלוג עם הגוף יכול להיות מצב של עלייה במשקל אם עוד לא למדת לפעול על פי רעב ושובע. אם לא נבהלים משלב זה בהמשך תבוא ירידה איטיות ומבורכת הרבה בהקפים. אגב בשיטת הרזיה ללא דיאטה נהוג לא להישקל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה