מה עושים כשמזהים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/10/2006 | 12:08 | מאת: גל

שהאכילה מתוך רעב מסתיימת ומתחילה האכילה הרגשית וקשה להפסיק ואז חוזר שוב אותו דפוס של דיאטה כמה אכלתי,למה המשכתי? והכעס הזה לפעמים מזמן המשך אכילה מה עושים הצילו!!!!!!!!!!!

26/10/2006 | 13:12 | מאת: בלה אגמון

שלום גל. אני מבינה מדבריך שאת מנסה ליישם את השיטה הזאת לבד. לדעתי זה קצת קשה כי שי בדרך מוקשים רבים שחשוב לקבל עבורם ליווי, חיזוק ותמיכה. יש דברים שלא ניתן ללמוד מהפורום וחשוב מאד להעביר אותם דרך החוויה. ניתן להתמודד עם הרגש לא בעזרת אכילה בדרכים שונות תודעתיות וגופניות אך לשם כך צריך הדגמה בפועל והטמעה של התהליך. בעקרון אם את כבר יודעת לזהות שמדובר ברעב רגשי עברת חלק מהדרך החלק השיני זה ללמוד להתמודד אתו בדרכים מועילות וזה כאמור דורש טיפול אישי. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה