אכילה ללא שליטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/10/2006 | 22:04 | מאת: נירית

אתמול לפני צאתי לקניות לא הייתי רעבה אך כשהגעתי הבייתה מהקניות הייתי כבר רעבה מאוד ואז טעמתי "קצת" מכל דבר ולא יכולתי להפסיק עד אשר השבעתי את רעבוני אני מניחה שאם הייתי מתיישבת לארוחה מסודרת מן הסתם הייתי יותר קשובה לעצמי והייתי אוכלת פחות מה אתן מציעות לעשות במקרה כזה כאשר על הפרק עומדים עוד מספר דברים (לקלח את הילדים להכין ארוחת ערב וכו') לפני שאני מתפנה לעצמי?

26/10/2006 | 07:27 | מאת: בלה אגמון

אם היית מתיחסת לעצמך כאל עוד ילד מה היית עושה אם אחד מילדייך היה מבקש לאכל ? האם קודם היית מקלחת את האחים שלו ורק אז מתפנה אליו או שהיית מבינה שיותר חשוב לתת אכל לילד הרעב? אם תלמדי להתיחס לעצמך באותה מידת חשיבות שאת מתיחסת לילדך, לא יותר ולא פחות תוכלי למלא את צרכים של גופך ולא להביאו למצבים של רעב קיצוני.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה