לבלה..

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/10/2006 | 16:10 | מאת: אופל

היי בלה משקלי הוא 49 קילו והגובה שלי הוא 1.60 בערך... אני רזה בכל הגוף חוץ מהירכיים... עוד לא ראיתי דבר כזה...אם תסתכלי רק על הירכיים שלי בלי להסתכל על שאר הגוףף את לא תאמיני שאני שוקלת 49... אם אני יעשה דיאטה אז אני ירזה בכל הגוף שזה ממש גרוע בשבילי אני רוצה לרזותרק ברגליים אפשרי דבר כזה??

23/10/2006 | 22:19 | מאת: בלה אגמון

שלום אופל. אין אפשרות לרזות בחלק מסוים בגוף. מבנה גופני הוא מולד ומושפע מהגנים שלנו אין הרבה מה לעשות בעניין.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה