לבלה אגמון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/10/2006 | 18:58 | מאת: סו

שלום רב לבלה אגמון תודה על החזרת התשובה את צודקת בהחלט אני באמת כל הזמן רעבה ובאמת מרגישה כאב אם אני לא אוכלת אבל עשיתי לא מזמן בדיקת נשיפה לבדוק אם עדיין יש לי את החיידק וזה הראה שאין לי אבל אני עדיין מרגישה רעב כל הזמן , גם אם אני אוכלת ארוחה טובה אני יכולה להיות רעבה שוב אחרי חצי שעה. יש לי לפעמיים כאבים בבטן העליונה(בקיבה) ואני נוטלת קונטרולוק בזמן הכאב הכאב גם מלווה בבחילות, לכן אני חושבת שהבדיקה לא כל כך אמינה. תודה שוב

19/10/2006 | 19:02 | מאת: סו

בהודעה הקודמת כתבתי בשם: מישהי

20/10/2006 | 08:31 | מאת: בלה אגמון

שלום סו. תחושת רעב היא לפעמים מטעה. לא יתכן שגופך רעב חצי שעה אחרי שאכלת ארוחה טובה. תחושות הפיזיות שאת מתארת כרעב מקורם בסיבה אחרת. עליך להבין את הסיבה ולפעול כדי לייצר איזון פנימי שיתן מענה לכאב המדובר. בקשר לבדיקה היא בדרך כלל נחשבת אמינה ומצביע על שיפור במצב הדלקת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה