הרגשה חיובית/שלילית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/10/2006 | 13:57 | מאת: אני

לפעמים אני אכן מרגישה שסתם מחשבה בין אם היא חיובית או שלילית גורמת לי לרצות לאכול למה?

19/10/2006 | 15:48 | מאת: לאה פינטו

או-אה, נדמה לי שאת כבר ה"אני" השלישית היום. גוונו שיהיה מעניין. "אני" יקרה. הכירי בעוצמתן של מחשבותייך. זוהי איננה סתם מחשבה, זוהי מחשבה שמעוררת איזשהו רגש שלמדת והתרגלת להגיב לו באכילה. תמיד יהיה איזשהו רציונל בבחירה שלנו. (גם אם זה רק הרציונל שלנו, למעשה זה ברוב המקרים הרציונל הפרטי שלנו). אני הייתי מקשיבה טוב טוב למחשבה הזו. היא לא סתם היא מנהלת את עולם הרגש ועולם העשייה שלך. ממליצה לך לקרוא תשובתי לאחת הגולשות בהמשך עמוד זה. היא שאלה בנוגע לאכילה רגשית ושם פרטתי את הקשר. יום טוב לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה