פופקורן דיאטטי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/10/2006 | 02:20 | מאת: גבר השנה

שלום בלה ולאה רציתי לשאול בנוגע לפופקורן דיאטטי. לאחרונה גיליתי פטנט מדהים מכשיר שמכין פופקורן במיקרוגל,אני שם גרגרים בלי שום דבר והוא מכין לי כמות יפה של פופקורן טעים ודיאטטי,טיפה מלח והטעם נהדר. השאלה במידה ובא לי לנשנש משהו האם אפשר לאכול פופקורן ללא חשש הפופקורן טוב בגלל שהכמות גדולה אפשר לנשנש הרבה זמן והקלוריות נמוכות לפעמים שקשה לי להרדם אני אוכל פופקורן וזה משביע אותי. האם באמת ניתן לאכול את הפופקורן בלי רגשי אשמה? אני אוכל אוכל דיאטטי מאוזן במשך היום מבצע פעילות גופנית ובלילה לפני השינה בא לי לנשנש משהו טעים והפופקורן מצויין לי אני אוכל כמות בערך של קערת סלט גדולה. כמה קלוריות יש בכוס פופקורן דל ללא שמן וללא שום תוספת? תודה:)

לקריאה נוספת והעמקה
17/10/2006 | 07:44 | מאת: בלה אגמון

שלום לך גבר השנה. אתה בדיאטה ופונה אלנו כדיאטניות וככזאת בהחלט היתי אומרת שפופקורן דיאטתי הוא פתרון טוב לרעב לפני השינה. הבעיה היא שגם כדאיטנית מזמן הפסקתי להאמין בדיאטות בקלוריות ובהגבלות ולכן אמליץ לך לשאול את גופך מה בא לו לאכל לפני השינה ולתת לו עם הרבה ברכה. יש פורום של תזונה קלינית ושם עונות דיאטניות של בית חולים. בברכה בלה

06/12/2009 | 15:23 | מאת: ד"ר פופקורן

פופקורן של מיקרוגל מאוד לא בריא מאחר והוא כולל אחוז גבוה של שומנים, תוספים נתרן ובנוסף לכך חלק משקיות הנייר מצופות בטפלון העלול להתפקר על הפופקורן. מכשיר הפופקורן החשמלי אמנם מצויין מבחינה תזונתית (ללא שמן) אך לפופקורן טעם של קלקר... לכן זמן רב הכנתי פופקורן בסיר עם קצת שמן , עד שמצאתי את הפתרון סירפופ. מדובר בסיר אלומיניום עם מנגנון ערבוב המונע משריפה והדסקות של הגרעינים ומאפשר להכין 5 ליטר פופקורן מפוצח עם כף וחצי שמן. http://sirpop.co.il

03/01/2011 | 11:19 | מאת: עומר

הבעיה היא שסירי אלומיניום, לא טובים יותר מהפתרונות האחרים, כי אלומיניום היא מתכת רעילה שעוברת גם היא לגוף האדם ויש אף חשד שגורמת לאלצהיימר. לכן, לא טפלון, לא נייר או סירי אלומיניום, לא תבניות סיליקון ולא ניירות אפיה או מעטפות פופקורן, שמכילין חומצות שאמורות למנוע הדבקות, ואשר רעילות במיוחד. הכי בטוח זה או מכשיר חשמלי, או זיר נירוסטה/ציפוי קירמי, או להכין במיקרו בתוך קערת זכוכית לא עבה מידי עם כיסוי פלסטיק מאווור, והאפשרות הפחות טובה, זה להכין במיכל פלסטיק עמיד בחום במיקרו. זאת מכיוון שכל פלסטיק פולט חומרים מסויימים בחום הרב שנוצר מחימום גריעיני התירס במיקרו.

19/05/2010 | 12:31 | מאת: דרור

אני לא מצליח להמליח את הפופקורן שמכינים במכשיר הביתי. בהעדר שמן, המלח לא "נתפס" על הגרגירים רעיונות? תודה

19/05/2010 | 20:28 | מאת: ד"ר פופקורן

המלח נושר כשהפופקורן כשהוא יבש מידי. שני פתרונות: או להכינו בסירפופ עם קצת שמן ואז הוא יותר לח. לחלופין, להשתמש במלח גרוס דק דק (כמו אבקה).

19/05/2010 | 12:31 | מאת: דרור

אני לא מצליח להמליח את הפופקורן שמכינים במכשיר הביתי. בהעדר שמן, המלח לא "נתפס" על הגרגירים רעיונות? תודה

17/04/2012 | 15:12 | מאת: אנונימי

כוס של פופקורן מוכן (25 גר') הוא 100 קל'

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה