חזרה למשקל שלפני ההריון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/10/2006 | 16:09 | מאת: תמר

היי! שמי תמר, וילדתי לפני כחצי שנה. במהלך ההריון עליתי 12 ק"ג, וקשה לומר שהשגחתי על עצמי שלא לעלות יותר מדי (הבנתי ש- 12 ק"ג זה בסדר גמור ונמצא בטווח הממוצע של העליה במשקל). כעת יושבים עלי עוד 6-7 קילו שהייתי מעוניינת להוריד. חשוב לי לציין שאני מניקה, אך למרות זאת, ולמרות שאני משתדלת לא לאכול שטויות, אני לא מצליחה להוריד את הק"ג האלה. אפילו לא קצת. אני יודעת שהרזיה לאחר לידה לוקחת זמן, אך האם יש למישהי טיפים איך להקל את הירידה במשקל לאחר הלידה? תודה רבה! תמר

17/10/2006 | 07:47 | מאת: בלה אגמון

תמר היקרה. ראשית מזל טוב. שינית סבלנות. שלישית תיזהרי מלהיכס להלך רוח דיאטתי בגלל הרצון שלך לרדת מהר. יש לי מטופלות רבות שבעקבות לידה נכנסו למעג הרזיה השמנה כי היו חסרות סבלנות כלפי גופן ורצו מיד לחזור למשקל לפני הלידה. עליך לסמוך על גופך שהוא יחזור לאיזון המלא שמתאים לו ולא להאיץ בו. בהצלחה ותהני מתינוקך החדש. בלה

17/10/2006 | 18:22 | מאת: תמר

בלה תודה רבה! אני חייבת לציין שההודעה עודדה אותי (אחרי שהסביבה גרמה לי להרגיש לא בסדר שאני זקוקה לאוכל, וכן, לפעמים, לעיתים קרובות מדי, גם לג'אנק פוד, על מנת להשאר ערנית מספיק בשביל לטפל בילד, שאני היחידה שמטפלת בו במשך היום). שאלה נוספת שרציתי לשאול (בהקשר זה): האם יש מאכלים או חטיפים שאני יכולה לאכול שאינם ג'אנק ושיתנו לי את אותה תחושת שובע? תודה רבה (שוב) תמר

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה