לבלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/10/2006 | 23:18 | מאת: ליאת

היי בלה, שמי ליאת ואני כתבתי לך לפני זמן מה. רציתי לשאול אותך איך ניתן לפנות אלייך, האם זה מחייב להגיע אלייך לקליניקה? הבעיה שלי היא שאני נורא מתביישת ואני לא משתפת אף אחד מבני המשפחה שלי או החברים במצב שלי ומה שעובר עליי. אני קצת מפחדת להיחשף אבל מה שאני יודעת זה שאני צריכה את העזרה הזו. גם מבחינת הכסף... הייתי מעוניינת לדעת במה זה כרוך כיוון שאני לא יודעת אם אוכל לעמוד בזה לבד. יש לי הרגשה שכן תוכלי לעזור לי אז אשמח אם תחזרי לי תשובה. תודה.

15/10/2006 | 17:28 | מאת: בלה אגמון

ליאת היקרה אשמח לדבר אתך בטלפון או במייל . את מוזמנת לפנות אלי באופן אישי. יש פרטים שלי מתחת לתמונה. אשמח לנסות לעזור לך. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה