מס' שאלות נוספות.....

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/10/2006 | 21:52 | מאת: ***

היי, רציתי לומר לך תודה על התייחסותיך , לדברי, רציתי לדעת אולי , לאור מה שכתבתי לך קודם לך את יכולה לייעץ לי להמליוץ איזה בדיקות דם מומלץ שאעשה, בתודה מראש שני להלן תיזכורת מהנכתב מלפני מס' ימים : ********************************** שלום , אשמח אם תוכלי לעזור לי בבעיה שמטרידה אותי מאוד, היות ואני לא יודעת למי לפנות אני בת 25 לפני כ4 שנים בתקופת הצבא עשיתי את שומרי משקלך בליווי ספורט והורדתי 12 קילו ושמרתי על זה במשך שנה וחצי ואז התחלתי לבלוע כדורי פוריות (גלולות בגלל בעייה ביאותית) והפחתתי בספורט , והופ עלו להם כל הקילוגרמים, אני עדיין בולעת את אותם כדורים ואבלע אותם כל חיי אני מקפידה מאוד על ספורט לפחות 7 שעות בשבוע מקפידה על תזונה מזה הרבה שנים של מוצרי דיאט בלבד, גבינות 1/2% חלב 1% לא אוכלת מטוגן, ולא אוכלת עוגות חטיפים וכדומה, לפני מס' ימי מדדתי את אחוזי השומן והם היו 35% ובמקום אחר (כדר כושר) היוו 39% רציתי לדעת כיצד זה הגיוני שיש לי אחוזי שומן כל כך גבוהים אם אנמי מקפידה על תזונה, קצת פרטים עלי: בת 25 1.57 ס"מ שוקלת 57.5 אשמח מאוד אם תוכלי לומר לי על אחוזי השומן הגבוהים ועל סיבה מדוע אני לא מצליחה לרדת במשקל אפילו גרם... המון המון תודה וסליחה על אורך המכתב

08/10/2006 | 07:54 | מאת: לאה פינטו

שוב שלום. אני לא זוכרת שהיה שלב שהמלצתי על בדיקות דם ואינני מבינה כ"כ באיזה הקשר עולה הבקשה. בכל מקרה, כיוון שאת נוטלת כדורים בדרך קבע והשאלה בכל זאת עולה, ממליצה לדון בענין עם הרופא המטפל. אצלו תקבלי את התשובה המהיימנה ביותר לטעמי. בהצלחה וחג שמח שלך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה