עליתי במשקל ואני לא מצליחה לרדת למשקל ההתחלתי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/08/2023 | 23:36 | מאת: סטודנטית מיואשת

היי! אני סטודנטית לראיית חשבון, אמורה לסיים השנה את הלימודים. במהלך שנות הלימודים הקפדתי להתאמן בצורה סדירה- שיעור פילאטיס מכשירים וריצה/ שחייה בכל שבוע. ושמרתי על המשקל שלי יציב +2קילו במצטבר. לאחרונה שמתי לב שהשמנתי, לא רציני ממש אבל כן מידה יותר ממה שהייתי. התחלתי להתאמן בצורה אינטנסיבית יותר- הוספתי 2-3 ריצות של שעה בכל שבוע. ואני לא רואה שינוי. אני ממשיכה לעלות במשקל. לא שיניתי הרגלי אכילה או משהו בסגנון. מה יכולה להיות הסיבה, ומה אני יכולה לעשות?

שלום, עלייה במשקל יכולה לנבוע מסיבות שונות, תזונה נכונה וספורט אכן אמורים לסייע בתהליך ירידה / שמירה על המשקל. במקרה כזה הייתי ממליץ לפנות לאיש מקצוע על מנת לאבחן באופן אישי את הסיבות למגמת העלייה שאת חווה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה