סקסנדה- בדיקות דם

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/12/2022 | 20:39 | מאת: מירי

דר רז שלום, מזריקה סקסנדה חודשיים וחצי, מינון 0.6, ירידה כ8 קילו. בבדיקת דם שביצעתי במכבי נתקבלו התשובות ליפאזUL 66 עמילאז 50 UL Crp 0.7 (mg) leucocytes 75 (cell) erythrocytes 50 (cell) שאר הבדיקות תקינות. האם מראה מצב של דלקת בלבלב? האם היית ממליץ להפסיק עם ההזרקה? יש לציין שהמינון 0.6 עדיין משפיע עליי, אין לי תופעות לוואי מלבד תוצאות הבדיקת דם. כמובן שאפנה לרופא המשפחה ואודה לחוות דעתך. תודה

שלים מירי, אינני רואה קשר. דלקת בלבלב הינה מאוד נדירה (וכואבת..) בכל מקרה, כמובן שיש להיוועץ ברופא שהפנה אותך לבדיקות.

01/01/2023 | 10:46 | מאת: מירי

דר רז תודה על תשובתך. יש לי תור לרופא רק מחר בערב, רק רציתי להבין רמת ליפאז גבוהה (מחוץ לטווח של מכבי) ביחד עם רמות דלקת לא קשורה לדלקת בלבלב? אין קשר בין רמות גבוהות של ליפאז לדלקת בלבלב? למה התכוונת שאין קשר... תודה רבה להתייחסותך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה