ירידה במשקל ועצירה פתאומית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/12/2022 | 19:42 | מאת: אביטל

שלום :) לאחרונה עקב דיכאון שבו היתי יושנת הרבה, לא הייתי אוכלת ובלי כוונה איכשהו ירדתי במשקל ותוך חודש ירדתי מ80 ל73. לצערי בשבוע האחרון אני מרגישה פתאום תאבון מוגבר שזה בדיוק ההפך ממה שהיה לי, אני מרגישה שכל דבר קטן שאני מכניסה לפה הגוף שלי מעלה במשקל. התאבון הזה טיפה עבר בעת כתיבת ההודעה הזו וגם היום הסתפקתי במים וסלט ועדין עליתי שוב מ73 ל75. אני מרגישה שאני לא מבינה איך הקילוגרמים נשרו ממני תוך חודש ועכשיו נתקעתי עם רעב ? אני במצב שאני מפחדת להכניס משו לפה ולעלות במשקל. בנוסף חבל לי על הקילוגרמים שהשלתי. מה עובר על הגוף שלי? תודה

שלום אביטל, גירעון קלורי משמעותי אכן יכול להוביל לירידה של 7 ק״ג בחודש. השינויים שאת חווה כעת במשקל ככל הנראה נובעים מחזרה לאכילה רגילה ואף אולי מפצה. לבירור מעמיק יותר ומעקב אחר המצב התזונתי ניתן לפנות לדיאטנית.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה