תזונה בריאה, שמירת משקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/11/2022 | 22:26 | מאת: יוחאי

במחשבון הקלוריות באתר משרד הבריאות נרשם לי לפי המגדר הגיל והגובה לי נצרך אני לאכול ביום כ- 2500 בכדי לשמור על משקל תקין ורשמתי באתר שפעילותי יושבני ולא ספורט אפי' קל האם זה נכון זה נראה הרבה מדאי משקלי כעת 72 גובהי מעל 1.8 מטר ואני בן רוצה עוד לדעת כמה מותר פחמימה ביום ? כמה שומן מותר ביום ? כמה חלבונים? וכמה סוכר?

שלום יוחאי, על מנת לדעת באופן מדויק מהי ההוצאה האנרגטית שלך ישנם מכשירים מדויקים יותר שניתן להימדד בהם. לגבי הצרכים התזונתיים מבחינת פחמימה חלבון ושומן יש להיוועץ עם דיאטנית.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה