ירידה במשקל אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/11/2022 | 21:36 | מאת: יפה

אני מגיל אפס הייתי רזה ממש וסיימתי את ההריון הראשון שלי עם עליה של 12 קילו שומן שנשארו וברוך ה' חזרתי לעצמי כשתניים אחרי הלידה ללא שום דיאטה או מאמץ כלשהו מצידי השאלה אם זה אומר שזה הטבע שלי וכך גם יקרה בלידה הבאה ועוד רציתי לשאול אם השמנתי בהריון הראשון מה הסיכוי שאשמין גם בשני והאם יותר אפ' אשמח לשמוע את חו''ד וגם להפנות אותי למחקרים בנושא או לציין אותם תודה רבה

שלום, עלייה במשקל במהלך היריון היא טבעית ורצויה כמובן. יחד עם זאת כל היריון לגופו ולא ניתן לנבא מראש את השינוי שיגיע במשקל. מומלץ לשמור על תזונה נכונה ובריאה לאם ולתינוק.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה