בלה, אני צריכה את עזרתך

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/07/2005 | 03:36 | מאת: שירלי

קשה לי להבין מה מתרחש בגוף שלי... כבר כמעט שנתיים שאני סובלת מהפרעת אכילה (לועסת אוכל ויורקת אותו, כיוון שלאכול ולהקיא לא הצלחתי וכך למזלי לא הדרדרתי לבולמיה...). אני יודעת שמקור הבעיה הוא לחץ ומתח. אני מטפלת בזה, אבל קשה... הבטן שלי מנופחת. בכל התקופה הזאת אכלתי (ועדיין אוכלת) פחות מאלף קלוריות ביום. אני עולה במשקל מהר ומכלום (בדגש על כלום), והתעמלות לא בדיוק עוזרת לי. מה קורה לי? איזה נזק יצרתי לגוף שלי? האם אני יכולה לתקן זאת? איך? אני מבוהלת מאוד... תודה רבה, שירלי

03/07/2005 | 07:53 | מאת: בלה אגמון

שירלי היקרה זו הפרעת אכילה מהיותר קשות, לצערי. הנזק הוא הפיך ואני מקווה שאת בטיפול משולב תזונתי ונפשי. אם תתמידי תבריאי.

04/07/2005 | 01:32 | מאת: שירלי

למה הפרעת אכילה זו נחשבת קשה מאוד? (חשוב לי להבין ולא לקבל זאת כעובדה) בנוסף, אשמח אם תוכלי, כמובן, להסביר לי מה מתרחש בגוף שלי. למה הבטן שלי מנופחת ולמה אני לא יכולה לרדת במשקל? למה התעמלות לא עוזרת לי? האם את ממליצה לשלב טיפול בתזונה נכונה עם הומאופאתיה כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה,

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה