שאלה לגבי שומנים בלתי רווים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/07/2022 | 22:27 | מאת: מ

שלום רב יש לי שאלה עם מישהו שהיה בעבר במשקל נמוך מאוד אבל עלה למשקל תקין אבל זה כתוצאה מאכילת שוקולדים וכו ושומנים בלתי רווים האם הוא צריך לרדת שוב במשקל ולעלות שוב עם שומנים בריאים ? או שאין קשר לזה ושומנים שנוצרים בגוף חיצוני של השמנה זה לא קשור לסוגי שומן האלה ? זאת אומרת משקל שהיה 50 קילו בעבר בתת משקל אבל בעקבות איכלת סוכרים שומנים רווים וכו . עלה ל 70 קילו 20 קילו זה שומנים רווים בלתי בריאים ? זה מסוכן ? או שלא מדובר בדבר הנ"ל ? בגובה 170

שלום, צריכה מוגברת של שומנים רוויים אכן אינה מומלצת לבריאות, עלייה במשקל נובעת מעודף קלורי לזמן ממושך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה