צריכה חיזוק , מרגישה תסכול וחוסר אונים.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/06/2022 | 08:35 | מאת: רחל

אני בת 46 ילדתי את ביתי בגיל 40 ואני שוקלת היום בדיוק כמו אחרי שהיא נולדה. לא הצלחתי להוריד גרם. המבנה הגופני שלי מאוד בעייתי. האגן שלי ענק לעומת החלק העליון בגופי וזה גורם לי תסכול נורא. הכבד שלי הוא שומני והרופא ממליץ שארד כ - 15 ק"ג עמ"נ לרפא את הכבד אך שום דיאטה לא מצליחה לי. אני מיואשת מראש. קשה לי הטירחה בעשיית הדיאטה וההתעמלות וכו' כשהתוצאות כמעט לא מופיעות. (מניסיון כושל של הרבה שנים). כמו כן להצטרף לקבוצות תמיכה וכו' יקר לי. אני יודעת שהשאלה אולי קצת מסורבלת. אני מקווה שתביני ואולי תתני לי איזה טיפ, איזה חיזוק. מאוד אודה לך.

שלום רחל, תהליך ירידה במשקל אכן יכול להיות לא קל. סביבה תומכת ומעטפת של ליווי על ידי גורמים מקצועיים יכולים לסייע לך. בהצלחה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה