תגובה לבלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/07/2005 | 17:22 | מאת: מעיין

בלה שלום, תודה שענית לי. מחלת הסרטן ברוב המקרים לא ניתנת לריפוי והמון לצערי הרב מתים ממנה אבל יש לקופות חולים הסדר עם משרד הבריאות לגבי הטיפול אבל בהפרעות אכילה אין דבר כזה אם היו משווים את האנורקסיה לסרטן אז רוב החולים במחלה היו כן מבריאים כי מהמחלה הזאת יותר קל להילחם, אני עם כל הצרות שיש לי בגלל האנורקסיה הזאת עזרתי להרבה בנות להחלים החלמה מלאה מהאנורקסיה והבולמיה רק אני אישית לא מצליחה לעזור לעצמי כי אני מאמינה שאני לא יצא מזה לעולם. הצעת לי לפנות למטפלים פרטיים אבל זה נורא יקר אם זה היה טיפול קצר הייתי שוקלת לפנות אליהם אבל זה סיפור ארוך ואת יודעת את זה. אני מרגישה שגוף שלי זועק לעזרה אבל אני פוחדת לקבל את העזרה הזאת כי אני פוחדת לאבד את האנורקסיה שלי כי התרגלתי אליה אני חולה כבר 13 שנה ואני לא רואה את עצמי חייה בלעדיה. תאמיני לי שאין לי יותר כוחות להתמודד עם החיים הלוואי שהיה איזשהו מצב שבו הייתי מבקשת לא לחיות יותר וזה היה קורה, כל כך רוצה למות אין לך מושג כמה, עייפתי מהחיים ולא רואה את עצמי שייכת לכאן. תודה על ההקשבה. שבת שלום. מעיין.

02/07/2005 | 22:12 | מאת: בלה אגמון

חבל מעיין כמה חבל. על החיים ,על הרוח ,על היעוד ,על האושר על השמחה, על ההמשך החיים - שלא יעברו דרכך בעולם הזה בגלל הבחירה שלך. כמה יפה שאת מצילה אחרים, אך מה כל זה שווה כשאת לא טורחת להציל את עצמך.. אך זו בחירתך וכנראה שהיא מתאמה לך לכאן ועכשיו של חייך. חבל באמת חבל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה