דיאט רעב

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/06/2005 | 21:03 | מאת: איציק יעקובי

יש לי איזה 8 קילו עודפים ואני לא ממש יכול לעשות ספורט בגלל איזה בעיה אני בן 16 אז עשיתי פעם אחת ליום אחד ואני עכשיו עושה את זה ל 4 ימים שלמים אני ב 48 שעות עכשיו 4 ימים שאני לא אוכל כלום דיאט רעב כזאת שאני רק שותה מים מיץ אבל לא אוכל כלום אז רציתי לשאול כמה משקל זה בכלל מוריד בערך? אחרי כל יום ואחרי ה 4 ימים..

30/06/2005 | 11:24 | מאת: בלה אגמון

שלום ,זה לא מוריד כלום זה רק מעלה המון אם עכשיו יש לך 8 קג עודפים אחרי מה שאתה עושה יהיה לך 16 . אתה בטוח שזה מה שהתכוונת?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה