טיפולי פוריות והרזיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/08/2006 | 08:36 | מאת: גליה

האם השיטה שלכן ישימה בתקופת טיפולי פוריות? שבה אני נאלצת לקחת הורמונים? יש לציין שמערכת הרבייה שלי תקינה ויש לי מחזור סדיר. תודה!

16/08/2006 | 09:18 | מאת: בלה אגמון

שלום גליה. השיטה שלנו מתאמה הרבה יותר מאשר דיאטה לתקופת טיפולי פוריות. אסביר את עצמי. נשים המצוית בטיפולי פוריות חוות מתח ,חוסר ודאות ותחושות לא פשוטות אחרות. הן מרגישות לפעמים שהגוף שלהן לא בדיאולוג טוב איתן . תחושת חוסר שליטה וחוסר אונים רווחות מאד בסיטואציה לא פשוטה זו. אם את משלבת דיאטה על כל כלליה הנוקשים ,ניסיון שלה לשלוט על הגוף, ואיסורים רבים שהיא כופה זה מתכון בטוח ליצירת חוסר איזון פנימי. האם בנוסף למתח הכרוך בטיפולי פוריות את צריכה גם מתח הכרוך בדיאטה המיצרת קולות של שיפוט עצמי רב? הגישה שלנו היא מעצימה, אוהבת, מאזנת ונותנת לך להגיע לדיאלוג אוהב ומקבל בינך לבין גופך. אני חושבת שזה ממש חיוני בתקופה של טיפולי פוריות. כפי שאני רואה זאת כדי שגופך ישתף אתך פעולה ויעזור לך יחד עם רופאיך לייצר את נס הבריאה עליך להגיע אתו ליחסים של שלום אהבה והרמוניה. יחסים כאלה, מניסיוני ,נבנים הרבה יותר בקלות בשיטה של הרזיה ללא דיאטה מאשר בשיטה של הרזיה עם דיאטה. מאחלת לך המון המון הצלחה. בלה

16/08/2006 | 16:18 | מאת: גליה

אז מה את בעצם אומרת אפשר להוריד במשקל בטיפולי פוריות או אי אפשר? לא הבנתי. אודה על תשובתך הקצרה והברורה

16/08/2006 | 16:34 | מאת: בלה אגמון

אפשר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה