קורנפלקס

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/08/2006 | 09:58 | מאת: אורלי

לגברת לאה פינטו שלום, זכותי לשאול ככול העולה על רוחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תרחמי עליי ועל תוציאי את המשקל מהבוידם שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא עונים בצורה כזו בכלל,זה לא מכובד. אגב שאלתי היא המשך לתשובתה של בלה אגמון לכן את לא אמורה לענות לי. יום מקסים שיהיה לך

13/08/2006 | 17:29 | מאת: לאה פינטו

אורלי יקרה את אכן צודקת, זכותך המלאה לשאול כל העולה על רוחך וכמנהלת הפורום זכותי היא לענות למי שנראה לי כי אוכל להאיר במעט את תפישת עולמו ולאפשר לו להבין את תפישת העולם שמייצג פורום זה. ברור שתשובתי הכעיסה אותך מאוד ואני בהחלט מצטערת על האופן בו בחרת לראות את הדברים. כל מה שנכתב נכתב מתוך איכפתיות רבה. צר לי שבכעסך לא הבחנת בכך. מאחלת לך יום שלו ושבוע נפלא לאה פינטו

14/08/2006 | 14:50 | מאת: בלה אגמון

שלום אורלי. לאה אמרה לך את מה שאמרה רק מתוך דאגה ואהבה גדולה. היא יודעת מה זה להיות בדיאטה לחשב קלוריות ולצמצם ויחד עם זה כל הזמן להאבק להרגיש כלואה ולא לראות תוצאות. היא רצתה להאיר את עינייך על אפשרות להרזיה בדרך אחרת. אני בטוחה שלא הייתה לה שום כוונה לפגוע או לגרום לך תחושה לא נעימה.היא אמרה לך בידיוק כמו שאני אמרתי, שאין צורך למדוד ולחשב גרמים, כפות, וכוסות שכדאי לאכל על פי צרכים של הגוף ולא תכתיבים חיצוניים שרק מחלישים ומבלבלים אותך. אנחנו פה רוצות לחשוף דרך שונה להרזיה דרך שאנחנו מאד מאמינות בה. בברכה בלה

13/08/2006 | 20:30 | מאת: TITO

היי אורלי! לדעתי את טיפה רגישה מדי לגבי המשקל שלך ואת תופסת את הדיאטה הנוכחית! שלך ברצינות מאוד תהומית, ולכן כנראה גם הגבת כמו שהגבת. אך ברצוני באמת לומר שיש דרך אחרת!!!!! אם באמת תחשבי על כך לרגע, ותגיעי למסקנה שאת מוכנה רק לשמוע!!!! על אפשרות אחרת, כלומר לבוא לפחות בראש פתוח לרעיון אחר לגמרי ממה שאת רגילה אליו עד היום, אז לפחות יהיה לך המידע לפיו תוכלי להחליט באוביקטיביות ומתוך ידיעה ולא מתוך פרדיגמה איך יראו המשך חייך.[ מחזק אותך ומקווה שתתני לעצמך צ'אנס.

25/10/2009 | 15:11 | מאת: מאיה דגן

פילפל-שופ בגדי ים [url]http://www.pilpel-shop.co.il/[/url] ביגוד אירובי [url]http://www.youtube.com/watch?v=76qIfGzZwpg[/url]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה