האם יבוא יום שאחייה בשקט נפשי?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/08/2006 | 09:14 | מאת: שני

מגיל 12 עד היום (25) אני מתעסקת באופן אובססיבי במשקל גופי והוכחה לטענתך הנכונה שמדיאטות משמינים אני שוקלת 80 קילו (על 1.69) אם היום אחליט להניח לראש שלי להשתחרר מהאובססיה ולחיות סוף סוף בשקט נפשי (מה שלא נראה לי כי אין שעה ללא מחשבות:איך אוכלים?מתי אוכלים?מה אוכלים?ומתי עושים ספורט?) זה יתבטא בעלייה נוספת במשקל כי אם אחייה את חיי ללא תפריט דיאטתי דל וחסר טעם הרסן יפרץ.הרי אני לא יודעת לחיות אחרת!תמיד יבוא לי משהו לנשנש,ההקשבה לגוף היטשטשה.שאלתי היא:האם נכון שבתחילת יישום התיאוריה אשמין ואף מאוד?

07/08/2006 | 11:54 | מאת: בלה אגמון

שני היקרה . את מתארת שוב את המחיר שמשלמים אנשים על עשיית דיאטות. מחיר כבד גם נפשי וגם גופני. אחרי כל כך הרבה שנים מה שגופך ונפשך יודעים זה התמודדות חוזרת ונשנית עם הפחד להשמין ומלחמה בפחד זה. את שואלת האם יבוא היום בו תגיעי לשקט נפשי , זה תלוי לחלוטין בך. אם תחליטי לנסות לוותר על צורת מחשבה ותפיסת עולם שמנהלת אותך כרגע ותנסי להסתכן ולבחון דרך אחרת את בהחלט יכולה להגיע לשלווה ושקט. צורת עבודה שלנו מאמנת אותך לחיות, לחשוב ולהיות אדם רזה טבעי. אדם כזה חי בשקט עם עצמו ועם גופו ונשאר רזה כל הזמן. השאלה שלך האם תעלי המון בתחילת הדרך גם היא טבעית. זה אחד הפחדים הגדולים של אנשים אם אפסיק לעשות דיאטה אשמין מאד. הרשי לי להרגיע אותך ,הפסקת דיאטה לא תגרום לך להשמנה כי את תעשי משהו אחר . מכיון שהיום את מכירה שתי דרכים בלבד או דיאטה או לא דיאטה את פוחדת שאם תפסיקי עם דיאטה תעברי לאכילה בלתי מרוסנת. זה עלול לקרות רק בהתחלה. אבל תוך זמן קצר את תגיעי למצב של איזון ואכילה מתוך רעב ושובע. דבר שעוזר לך מאד להגיע לשקט וגם להרזיה. את מוזמנת ליצור קשר דרך המייל או טלפון אלי או אל לאה. נשמח להיות לך לעזר. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה