מה לעשות כדי לרזות bmi>30

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/08/2018 | 23:51 | מאת: דני

השנתי בעקב נטילת תרופות פסיכיאטריות ואני כבר חודש מתאמן שלוש שעות ביום ארבע פעמים בשבוע ולא ירדתי במשקל ... יכול להיות שחילוף החומרים שלי השתנה ?? מה אני יכול לעשות למרות שלא אוכל סוכר וממתקים והרבה לחם ופחממיות

02/08/2018 | 11:45 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יש תרופות פסיכיאריות שתופעת הלואי שלהם היא עלייה במשקל, אך לא כולן. האימון שאתה מתאר, מוגזם( אלא אם אתה ספורטאימקצועי שמתאמן לתחרות), והאכילה שלך לא תואמת לא אכילה מאוזנת, ולא את הספורט, כך שאתה מכניס את הגוף שלך למצוקה כפולה. כך לא תרד במשקל, וגם אם תרד לא תצליח לשמור על הישגים. להיפך, אתה בסיכון של עלייה במשקל. אני מציעה שתפנה לייעוץ תזונתי מסודר, משולב עם הטיפול שאתה מקבל כדי לטפל בבעיית המשקל בצורה מתאימה. אתה יכול לפנות אלינו או לדיאטנית בקופ"ח שמבינה בהשפעת תרופות פסיכיאטריות. האם המטפלים שלך יודעים שכך אתה מתמודד עם הקושי בעלייה במשקל? אם לא, אנא יידע אותם בהקדם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה