דיאטה וכושר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/08/2006 | 14:54 | מאת: בר

שלום, אני עושה דיאטה וכושר גופני כבר 5 חודשים- 4 שעות שבועיות, ירדתי 1.5 קילו אני רוצה לרדת עוד 1.5 קילו, האם עלי להגביר את הפעילות הגופנית או להמשיך כרגיל? ז"א האם יש אצלי עצירה בירידה?

01/08/2006 | 16:43 | מאת: בלה אגמון

שלום בר. האם את נהנית ממה שאת עושה? מהכושר, מהתזונה? האם את עושה את זה כדי להיות בריאה ולהרגיש טוב או בשביל המספרים שעל המאזניים? אם את רוצה שהתוצאות ישארו לאורך זמן את חייבת לעשות את השינוי בדרך שתיהיה עבורך מהנה וכזאת שתוכלי להתמיד בה לתמיד. בקשר לשאלתך האם להגביר את הפעילות תשאלי את עצמך .אם את נהנית מפעילות וכיף לך ובא לך לעשות יותר בוודאי שכדאי ואם לא בוודאי שלא. בהצלחה בלה

02/08/2006 | 08:37 | מאת: בר

השאלה היא אם יש עצירת ירידה במשקל אצלי, אני עושה את הדיאטה+ התעמלות כבר 4 חודשים, השאלה היא אם להגביר פעילות או לצמצם בתפריט כדי להמשיך ולרדת?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה