כשאני רעבה סביר להניח שאני אוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/03/2018 | 00:07 | מאת: ליהיא

כשאני רעבה סביר להניח שאני אוכל או ארצה תמיד אוכל אוכל. לא שוקולד וכו....

16/03/2018 | 08:50 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בדרך כלל כשרעבים, רוצים אוכל אוכל. כשמתחשק לאכול, רוצים משהו יותר קטן כמו שוקולד וכו. לפעמים כלכך רעבים, שפשוט מחפשים את המתוק, כי הוא זמין, נגיש, ומיידי כפתרון. לא צריך להכין אותו. כשרעבים, יש חשקים למאכלים מסויימים. לפעמים בא אוכל "כבד", לפעמים "קל", לפעמים קר לפעמים חם לפעמים פריך, וגם לפעמים מתוק. הבחירות שלנו משתנות כל הזמן, בהתאם לדרגת הרעב, ולצורך שלנו באותו הרגע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה