הורדת רמת סוכר- שינוי הרגלי תזונה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/02/2018 | 10:20 | מאת: עינת

שלום, אני בת 33 שוקלת 54 כרגע בתחילת הריון שלישי, רופא השנים שלי נתן לי הפנייה לבדיקות דם, בבדיקות דם יצא שרמת הגלוקוז שלי מעט גבוהה אך עדיין בנורמה (94) אני לא יודעת אם זה קשור אבל קצת רקע, אני אסטמתית ורגישה ללקטוז, אני מעוניינת להוריד את רמת הגלוקוז שחלילה לא יעלו יותר.. מה עליי לעשות? תודה

20/02/2018 | 11:28 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

קודם כל , מזל טוב! תפני לייעוץ תזונתי מקצועי אצלינו או בקופה. את בהריון, את מודאגת ואת צריכה תשובה מקיפה ומקצועית. לא רשימה של מה כדאי או לא כדאי ,שלא מתאימה לך. ויותר מזה, ייעוץ אחד או שניים יתנו לך את התשובות שאת מחפשת. שווה לך "להתאמץ" בשביל זה. תזהרי מתשובות כלליות. בתזונה, הכל אישי.ובהריון, על אחת כמה וכמה.

20/02/2018 | 11:34 | מאת: עינת

תודה על תשובתך הכנה. אבדוק זאת לעומק...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה