אכילה מאוזנת אבל עם טוייסט

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/02/2018 | 03:03 | מאת: מיכאלה

לנדיה שלום,מצטערת ממש מראש אם זה חופר מדי,רציתי להשלים את החסר בהבנה שלי בעקות ההתכתבות האחורנה:אז אמרנו שאם כל היום נגיד ואני אוכלת רק פחמימות זה יוצר מצב של הרעבה ולכן רעבים ואוכלים עוד ועוד וככה יש מעבר לשובע לאורך זמן. אבל האם במצב כזה של הרעבה, אני אוכלת ,וממש תוך כדי אני מרגישה שזה מעבר לשובע,או רק בדיעבד אחרי הארוחה אני אבין שאכלתי מעבר לשובע?

18/02/2018 | 10:43 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תוך כדי ארוחה, זה שאומר או: שאת לא אוכלת מספיק בארוחה, או שאת לא מקשיבה לו. ואם את לא מקשיבה לו, את תרגישי את השובע אחרי הארוחה, או שתרגישי שאכלת יותר מדי. תשתמשי באפליקציה שלנו בשביל זה, היא בשלב נסיוני, רק באנדרואיד כרגע. מgoogle play, את מורידה את dietble. היא נועדה לללמד שובע. תבחרי אותי או את לילי כמטפלות, ותבחרי שם משתמש באנגלית בלי רווחים ופסיקים. אני אראה את הדיווחים שלך, אם בחרת אותי, ואגיב דרך האפליקציה.

18/02/2018 | 22:40 | מאת: מיכאלה

כלומר מדברייך אני מבינה שגם אם נגיד רוב היום שלי פחמימות,כלומר אין חלבונים כמעט,אני אוכל עוד ועוד ולמרות שלא יהיה סיפוק,עדיין ארגיש כבדה ומעבר לשובע תוך כדי האכילה? תודה!

19/02/2018 | 08:37 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

את תרגישי צורך לאכול, ול"חפש" אוכל כל היום. לא תהיי שבעה ו/או מסופקת, מה שיכול לגרום לך לאכול כמותית מעבר לצרכים של הגוף שלך. תנסי להוסיף חלבונים ותראי מה קורה להרגשה של השובע. זה לא מורגש מייד אבל ההבדל יורגש תוך כמה ימים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה