שאלה על כמה אוכלים ומטבוליזם ושומן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/02/2018 | 03:01 | מאת: עדי

האם יש אנשים פשוט עם מטבוליזם יותר גבוה וככה הם יכולים לאכול יותר ממני בלי להשמין?

06/02/2018 | 08:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יש אנשים שנולדו עם מטבוליזם יותר גבוה מאחרים. ולכן הם יוכלו לאכול יותר מאנשים אחרים. אבל אם אתה רוצה להעלות את המטובלוזים שלך, תוכל לעשות את זה דרך אכילה מאוזנת וטובה וספורט. המטבוליזם יעלה בקצת אבל הגוף שלך ישנה את איך שהוא משתמש באוכל בהרבה. בגדול, לא ראיתי אנשים שעלו במשקל רק בגלל מטבוליזם כזה או אחר, כי התנהגות האכילה משמעותית לא פחות מאשר עם איזה מטבוליזם נולדת. כלומר, אם אתה אוכל לפי הרעב והשובע שלך, אתה בעצם גם אוכל לפי המטבוליזם שלך. אם יש לך טל אנדרואיד, ואתה מעוניין לבדוקת את התנהגות האכילה שלך, אתה מוזמן להוריד את האפליקציה שלנו מgoogle play, בשם dietble. אם תבחר אותי כמטפלת אוכל לעקוב אחרי התנהגות האכילה שלך ולהיות איתך בקשר דרכה. האפליקציה בשלב נסיוני וללא עלות.

06/02/2018 | 15:38 | מאת: עדי

יש כדורים שכתוב עליהם שמעלים או מגבירים את המטבוליזם.זה בעצם לא הגיוני לקחת אותן כי בעצם הם לא יגרמו לאוכל שאני עכשיו אוכל להישרף ולא להשמין נכון?אין דבר כזה? תודה

07/02/2018 | 08:09 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כדורים שמבטיחים העלאת מטבוליזם יכולים להיות מסוכנים. אני לא מאמינה בהם. אם תאכל בצורה שמתאימה לך, מאוזן, ותשלב ספורט יש לך סיכוי יותר טוב להעלות את המטבוליזם שלך בלי סיכונים מיותרים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה