מה קורה כשאוכלים מעבר לשובע?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/02/2018 | 14:45 | מאת: גור

שלום רב, מה הגוף עושה עם אוכל שאכלתי מעבר לשובע באותה הארוחה?זה לא נהפך לשומן עד לארוחה הבאה? תודה

06/02/2018 | 08:53 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בארוחה אחת, לא קורה כלום. הגוף יכול להתמודד עם זה, ולא יהיה בהכרח שינוי. אבל, אם אוכלים מעבר לשובע כל הזמן, אז כבר מדובר בעודף אוכל . את העודפים שהגוף מקבל ולא "עובד" איתם הוא יפנה לתאי השומן. כדי לבדוק אם אתה עוצר בשובע , כדאי לך , בהנחה שיש לך טל אנדרואיד, להוריד מ google play, את האפליקציה שלנו dietble. היא עדיין בשלב נסיוני , ואין עלויות. דרך האפליקציה , אם תבחר אותי כמטפלת אוכל לראות את התנהגות האכילה של סביב השובע, ולהיות איתך בקשר. [email protected]

06/02/2018 | 18:21 | מאת: גור

אז אם נגיד אני אוכל פעמיים ביום מעבר לשובע אי אפשר להגיד שבארוחה השנייה זה כבר אוכל שלגוף אין מה לעשות איתו והוא יפונה לתאי השומן? ומה הכוונה גוף יכול להתמודד עם זה אחרי אכילה אחת מעבר לשובע? תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

07/02/2018 | 08:07 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אי אפשר לדעת מראש, כמה ארוחות צריך לאכול מעבר לשובע כדי להשמין. מה שכן, צריך לאכול לאורך זמן מעבר לשובע כדי להשמין. הגוף יכול לפרק אוכל עודף אם מדובר באירוע חד פעמי, אבל אם מדובר ברצף של אירועים ,אכילה מעבר לשובע, לאורך זמן, הגוף יתאים את עצמו למצב החדש, ויהיה יותר יעיל בהפיכת אוכל לשומן לאורך זמן. אני מציע לך לעבוד עם האפליקציה באנדרואיד, כדי לבדוק אם אתה אוכל מעבר לשובע בארוחה אחת או יותר. האפליקציה תעזור לך להיות מודע לשובע ולראות אם יש לך צורך לאכול אחרת. מgoogle play, רק באנדרואיד בשלב זה כי זה נסיוני, תוריד את האפליקציה dietble, תבחר אותי כמטפלת ואוכל לראות אם אתה אוכל מעבר לשובע בצורה שתשפיע על המשקל שלך. זה ללא עלות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה