מנסה להבין מאיפה מגיעה האכילה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/02/2018 | 23:06 | מאת: ליני

שלום, אני מנסה להבדיל מראש ,לפני שאני אוכל אם אני אוכל מהתקף בגלל האסור שיש לי בראש על אוכל ואני מנסה להיפטר מזה עכשיו, או מרגש אחר. יש דרך שאני יכול לזהות לפני האכילה ?כי זה מרגיש לי אותו הדבר.. תודה

05/02/2018 | 09:56 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בין אם האכילה באה מרגש, או מתחושת איסור לאכול.הלמידה והאבחנה נעשית בדיעבד. כדי לעזור לך, אתה מוזמן להוריד את האפליקציה שלנו (אם יש לך אנדרואיד) ולהתחיל לעבוד איתה כדי לזהות את דפוסי ההתנהגות שלך. מgoogle play - תוריד את dietble, תבחר אותי או את לילי רוזן כמטפלת, ונוכל לעקוב ביחד אחרי מה שקורה לך. ללא עלות. חשוב ששם משתמש יהיה באנגלית ללא פסיקים או רווחים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה