מתי גוף מאזן עצמו תודה מראש

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/01/2018 | 02:16 | מאת: אור

שלום האם הגוף מאזן לבד את באוכל שנאכל מעבר לשבוע באותו היום או לאורך הימים הבאים?

28/01/2018 | 11:12 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כלומר, אם אכלת מעבר לשובע בארוחה אחת, סביר שבבאה תאכלי בהתאם לשובע. כדי לבדוק את עצמך אפשר להוריד את האפליקציה שלנו, ללא עלות, כרגע רק באנדרואיד: מgoogle play,לחפש dietble. האפליקציה מתוכננת בדיוק לזה, ללמד מתי לעצור. אפשר לבחור אותי או את לילי כמטפלות ונהיה בקשר אישי דרכה. או לברר את הדברים בפגישה. לתיאום: [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה