אשמח אם יהיה אפשר להסביר לי:

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/01/2018 | 20:08 | מאת: דורין

אשמח אם יהיה אפשר להסביר לי: איך ייתכן שיש ככ הרבה דיאטנים מוסמכים שאומרים שטויות של לאכול כל ארבע שעות כל שעון או לא לחכות לרעב, אלא לאכול לפניו,אם הרי זה סותר את איך שהגוף עובד ומגיב לאוכל בכללי????? איך יש ככ הרבה דיאטנים שאומרים שטויות שרק מבלבלות את המוח לאנשים?אני לא מבינה!למה יש כאלו שעובדים עם שיטת הנון דיאט ויודעים שלא צריך ללכת לפי החוקים המטופשים האלו וכאלו שלא יודעים? לא מלמדים את זה כשעושים את התואר בתזונה???????????????? תודה רבה:)

23/01/2018 | 09:05 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

למה? אין לי תשובה טובה. כל אחד בוחר את הדיאטנית המוסמכת שמתאימה לו.לכל אדם יש צרכים שונים ומגוונים וההמלצות אמורות להינתן בהתאם. מסגרת אכילה היא לא קללה ,אלא כלי עבודה שצריך אותו לעיתים, לתקופות קצרות במצבים מסויימים.רק ששוכחים שמדובר בכלי עבודה לטווח קצר ,ולא באורח חיים. את הגישה שלנו פיתחנו לאורך השנים בידיעה שדיאטות לא עובדות. המחקר כבר מראה ש-98 אחוז מהדיאטות לא עובדות, ומסביר למה ,תוך התבססות על נתונים ועובדות מדעיות. כנראה, שרוב האנשים עדיין מחפשים את פתרון הקסם שלא קיים.

23/01/2018 | 16:14 | מאת: דורין

זה שכל אדם בוחר את הדיאטה שמתאימה לו זה ברור, אבל רוב הדיאטנים לא מדברים בכלל על שובע ורעב אלא ישר קובעים שמאכלים מסוימים משמינים ואותם אי אפשר לאכול באופן קבוע מתי שרוצים. והרי מי שבמין אך הגוף עובד, יודע שזה לא נכון בכלל פיזיולוגית ,אז איך זה שעדיין הרוב המוחלט של הדיאטנים כן מקטלגים כמאכלים מסויימים משמינים? באמת שזה לא ברור לי... תודה:)

24/01/2018 | 14:53 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

גם לי לא ברור למה עדיין עובדים ככה ולא מתייחסים לשובע ורעב. ולדעתי גם אין דבר כזה מאכלים משמינים ,או אסורים. אני יכולה לדבר ולענות רק בשם עצמי ולא בשם אחרים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה