משהו דחוף ממש לפני השינה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/01/2018 | 20:09 | מאת: נופר

יש לי דחף ממש כשאני כבר עם אור סגור במיטה, לקום ולאכול משהו מעין "לבלמס" משהו.. תמיד זה יוצא במבה. אני בת 24 ולא חוסכת מעצמי כלום. למה שטקס כזה יקרה כל לילה? זה מעיק ולא נעים וגם כואבת הבטן..

18/01/2018 | 15:45 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יכולות להיות הרבה סיבות לדחף כזה. אולי מרעב, אבל זה נשמע יותר רגשי. אשמח להמשיך את השיחה כדי לראות איך אפשר לעזור לך. תרצי לתאם פגישה ללא תשלום או התחייבות כדי לנסות לכוון אותך? אפשר גם לדבר בטלפון

21/01/2018 | 10:29 | מאת: נופר

את אשת מקצוע? כי אשמח יותר לדבר עם מישהו שיבין את המצב מהצד המטפל.. מצטערת מאוד מאוד ממש ממש.. תודה על הנכונות לעזור!!! מקסים מצידך... יש לי סיפור חיים די מורכב שאני לא בטוחה שמישהו שאינו יש מקצוע יוכל להבין או להכיל או לדעת איך לעכל את זה..

21/01/2018 | 16:55 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אני אשת מקצוע. דיאטנית קלינית מעל 30 שנים שמטפלת בהפרעות אכילה והשמנה.כך שאני בהחלט מכירה את מה שאת מספרת. אני לא פסיכולוגית. אם תעדיפי לדבר עם פסיכולוגית אוכל להפנות לפסיכולוגית מתאימה.

21/01/2018 | 16:58 | מאת: נופר

לא לא, איתך זה בסדר גמור לדבר.. אני אשמח שנדבר במייל.. סבלתי מאנורקסיה 11 שנים. יודעת מה הן הפרעות אכילה.. אספר לך את כל הסיפור והשתלשלות העניינים. המייל שלי- [email protected] תודה רבה רבה לך על הנכונות לעזור! אגב, מחפשת דיאטנית.. אבל לא כזו שמתמחה בהפרעות אכילה כי מאסתי בהן.. כולן חושבות שכל האנורקסיות אותו דבר וכולן צריכות אותו תפריט וכולן צריכות אלפיים קלוריות.. לא מחפשת מן הסוג הזה.

29/03/2018 | 15:41 | מאת: נופר

היי, כתבת לי מייל? אולי לא הגיע? או שוויתרת בסוף.. הכל בסדר! בכלל מעריכה שענית לי כאן.. יש לי סיפור ארוך עם תזונה.. שאת לא תאמיני כשתשמעי..

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה