למה אחרים מצליחים להוריד ואני לא

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/01/2018 | 16:44 | מאת: שירן

שלום איך אני ככ רוצה להוריד במשקל ,ולא מצליחה,לעומת אנשים, חברים ומכרים שאני מכירה שמצליחים להוריד במשקל עם תפריט מדוייק שאומר כמה ומתי לאכול? מה זה אומר?שיש להם יותר כוח רצון משלי? למה אני נופלת יותר פעמים ביחס אליהם?

18/01/2018 | 15:41 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

זה אומר שמה שהם עושים, לא מתאים לך. דיאטות לירידה במשקל לא מקבלים מחברים או אינטרנט. מקבלים מאנשי מקצוע, דיאטניות קליניות, כמוני או בקופת חולים. אני מציעה לך לתאם פגישה. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה