כמה זמן לוקח לשומן להיווצר אם אוכלים מעבר לשובע?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/12/2017 | 21:48 | מאת: ינאי

כשאוכלים מדי פעם מעבר לשובע:האם עד הארוחה הבאה כל מה שאכלתי שהיה כבר מעבר לשובע ,הופך לשומן ?כאילו מה שאכלתי עכשיו, עד עוד ארבע חמש שעות ייהפך לשומן ורק אז יתחיל להישרף בגוף באופן טבעי?או שאפילו השומן לא התחיל להיווצר עד לארוחה הבאה ? תודה

24/12/2017 | 15:53 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

באם האוכל הופך מזון לשומן, תלוי במה הגוף שלך צריך, ובאיזה כמות עודפת אכלת. אם אכלת מעבר לשובע, גם אם חלק מהמזון יופנה לתאי השומן, עדיין אין זה אומר שאתה תשמין. כדי להשמין צריך לאכול מעבר לשובע, בהתמדה ולאורך זמן. השומן "נשרף" 24/7. אתה כל הזמן משתמש במאגרי השומן שלך, גם כשאתה יושב ולא עושה כלום. כמו שאתה משתמש בפחמימות שלך ובחלבון.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה