שאלה על האם באמת טיפול עוזר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/12/2017 | 23:04 | מאת: שונית

האם באמת באמת טיפול תזונתי ופסיכולוגי באמת יכולים להפסיק לחלוטין את הרצון אפילו להתקפי איכלה או בולמוסים ??? בעיקר כשההתקף נובע מרגש ולא בעיית איסור על אוכל?? באמת אני שואלת את ראשי הפורום האם אתן מכירות אנשים בכללי שהפסיקו עם ההתקפים ולא מתגעגעים אליהם וחיים בשלום בלעדיהם ולא מתחבטים בינם לבין עצמם אם כן לאוכל או לא? תודה רבה!

20/12/2017 | 08:48 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

געגועים לבולמוסים הם חלק נורמלי מהתהליך ההחלמה. ועם הזמן , גם הגעגועים נעלמים. מטופלים שלי עברו את זה, כך שגם את יכולה. מה דעתך לבוא לפגישת הכרות ללא תשלום או התחייבות כדי לשמוע על התהליך ולמצוא את הדרך שלך להחלמה?

20/12/2017 | 21:43 | מאת: שונית

מה שמפריע לי ואני לא רואה אליו פיתרון זה שאני לומדת להיות עם הרגש עצמו,אבל שום דבר ואפילו אחרי שהרגש עובר ותוך כדי לא משתווה להנאה שהאוכל עצמו (ולא החוויה של האכילה) נותן לי כשאני אוכלת במצב כזה של התקף. אז יש לי את ההנאה מהאוכל עצמו לעומת להיות עם הרגש שזה לא נעים בפני עצמו ,אז זה כל הזמן מאבק. אני מסתכלת על הדברים לא נכון?או חווה אותם לא נכונה? תודה

22/12/2017 | 08:51 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ומכאן הגעגוע. לחיות בלי בולמוסים ובלי החוויה של איבוד שליטה עם אוכל. עם זה את צריכה להשלים, אם את לא רוצה יותר התקפי אכילה בחייך. זה ייקח זמן להשלים ולהפנים. אל תוותרי, נשמע שאת לגמרי בכיון להחלמה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה