כסאח ובלוטת התריס

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/06/2005 | 15:20 | מאת: רויטל

בלה שלום אני חוששת שמא דיאטות הכסאח שעשיתי (לאחרונה השלישית במספר) ישבשו לי את תפקוד בלוטת התריס.. אני בת 23 אני בחורה בריאה אבל האם תזונה נכונה וספורט יכולים לשפר את תפקוד הבלוטה במידה והיא נפגעה? ומהם הסיכויים שלה להיפגע לנוכח מה שעשיתי.. שזה אגב דיאטות של בין 400 ל 700 קלוריות ביום.. שטות אני יודעת הפסקתי עם זה ולאלתר!

27/06/2005 | 19:15 | מאת: בלה אגמון

שלום רוטל אם הפסקת את זה עליך לזכות באימון של הגוף שלך בחזרה. זה יקח הרבה זמן אבל בסוף ישתלם. תאכלי בריא ומאוזן, תאהבי את עצמך, נסי לבדוק לעומק את הסיבה לעודף המשקל שלך (זה לפעמים סיבות עמוקות מאד) תאהבי את גופך כמו שהוא ותעבירי לו הרבה מסרים של אהבה וקבלה. עם הזמן תרדי במשקל ותגיעי למשקל מאוזן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה