שאלה על לקיחת כדורים ואוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/12/2017 | 16:46 | מאת: ליבי

שלום רב נדיה: אם תמיד יש אוכל בקיבה גם כשרעבים זה אומר שאם אומרים לקחת כדור חזק אחרי אוכל זה לא נכון? כי אם תמיד יש אוכל בקיבה למה לי לאכול כדי לקחת את הכדור? תודה

05/12/2017 | 08:09 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הם כדורים שזקוקים ל"עזרה" בספיגה , וגם מקומית ל"עטוף" אותם בדרך למעיים. כך שלפעמים צריך לקחת כדור עם אוכל. או מייד אחרי אוכל מאותה הסיבה. נקודתית לאותו הזמן שלוקחים את הכדור. על איזה כדורים מדובר?

05/12/2017 | 16:15 | מאת: ליבי

הכדורים הם אנטיביוטיקה רגילה . פשוט רציתי להבין את ההגיון אז למה צריך אוכל במיוחד לאכול איתם כדי שיספגו יותר טוב אם כבר יש אוכל בקיבה גם ככה ?שהאוכל שנשאר בקיבה יעזור לספיגה שלהם למה צריך במיוחד אוכל? תודה

07/12/2017 | 11:55 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

את לא יודעת כמה אוכל יש בקיבה כשאת לא אוכלת. ואם כבר מדובר על אנטיביוטיקה, הם הורסים גם חלק מחיידקי המעיים שטובים לעיכול, ולכן ייתכנו שילשולים. כדאי להוסיף כדורי פרוביוטיקה כשלוקחים אנטיביוטיקה ,נניח ל 10 ימים ויותר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה