דיאטת"כאסח"מוגבלת לשבוע בלבד

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/11/2017 | 21:58 | מאת: אלון

בן 46.בריא בדר"כ.גובה 179 ומשקל 101. ראיתי סרטון על דיאטת"כאסח"שמוגבלת לשבוע בלבד והיא למעשה ניקוי רעלים ודרך להרזיה מהירה לפני ארוע למשל.נאמר בסרטון בבירור שזו לא דרך חיים לכן מומלץ לעשות את זה מקסימום שבוע ואז לא ייגרם נזק לגוף:בבוקר שייק פרות על בסיס מים,2 פרות ועלים ירוקים,בצהרים ובערב הרבה ירקות חיים ומבושלים,כף שמן זית בכל ארוחה ובאחת הארוחות מנת חלבון כגון דג. כל כמה זמן אני יכול לעשות את שבוע ה"כאסח"הזה בלי לעשות נזק לגוף.פעם בחודש?פעם בחודשיים?פעם ב3 חודשים? תודה

30/11/2017 | 10:44 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

גם לא פעם אחת, וגם לא לשבוע. הגוף נכנס למצוקה, ואין לדעת איך תצא מזה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה