אשמח לדעת יותר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/07/2006 | 18:08 | מאת: מירי

שלום לבלה ולאה ! אשמח לדעת יותר על הדרך שלכן לרזות ללא דיאטה, איך זה עובד? אני מתגוררת באזור ת"א ואתן בפרדס חנה וכ"ס כך שיהיה די מסובך לפגוש אתכן.

23/07/2006 | 22:33 | מאת: בלה אגמון

שלום מירי. ראשית אקדים ואומר שאלי באים אנשים מגדרה , ראשון ואף ממקומות יותר רחוקים ואני יודעת שגם ללאה. שינית ישנה אפשרות של עבודה דרך מייל וטלפון שהיא יותר צורה של אימון אישי, וכמובן שאפשר לשלב בין מספר מועט של מפגשים וקשר במייל או טלפון. כפי הידוע לך , אימון עושים גם לאנשים הגרים בחול. באופן עקרוני השיטה שלנו דוגלת בגישת הרזיה ללא דיאטה the nondiet approach אשר פותחה בארצות הברית ומטרתה להביא להרזיה תוך דיאלוג פנימי עם הגוף וצרכיו ומתוך הבנה שגופנו יודע לדאוג לעצמו היטב אם לא נקלקל לו. חשוב כמובן להתאים את ההתערבות באופן אישי ולתת דגשים במקומות מסוימם היכולים להיות שונים מאדם לאדם. את מוזמנת לאתר שלי שיש בו קצת יותר פירוט על השיטה. אשמח לדבר אתך בטלפון . בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה