חשק שנעלם ברגע שאני אוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/11/2017 | 15:09 | מאת: שקד

הי, יש פעמים שאני בטוח במאה אחוז שבא לי משהוא ספציפי לאכול, אני לוקח ביס ופתאום לא בא לי על אותו הדבר ממש מבחינה פיזית שאני לא רוצה לאכול כלום ,או מהבחינה של החשק שפתאום אותו הדבר לא בא לי אותו פשוט. מה זה הדבר הזה ? למה זה קורה לי? תודה

19/11/2017 | 07:47 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כלומר בא לך לאכול משהו, כי ראית נניח אוכל טעים או נראה לך שמתחשק לך, אבל לא באמת רצית את זה. ואז כשאתה לוקח ביס, אתה מקבל את התשובה. לא באמת רצית לאכול. ואז אפשר לעזוב את האוכל. זה לא משהו בעייתי, זה קורה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה