אכילה בכעס שאלה................

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/11/2017 | 03:33 | מאת: שירה

בדכ אני אוכלת כשאני כועסת או יותר נכון כשאני לא רוצה להתמודד עם הכעס,רציתי לשאול כדי למתן קצת את האכילה הזאת, מה יותר חשוב או מבינים קודם: שאני לא רעבה או שהאוכל לא עושה כלום ולא עוזר לי כשאני אוכלת כשאני כועסת? תודה

17/11/2017 | 08:51 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ואת זה כבר הבנת.... אז כדי לא להגיע לאוכל, צריך קודם להשלים ולהפנים עם זה שאוכל הוא לא פתרון. ללמוד לטפל בכעס בין אם בינך לבין עצמך או עם אחרים. כשאת כועסת את לא רעבה והאוכל לא פותר אותו. עכשיו צריך לשנות התנהגות . לפעמים הישענות על דברים חיצוניים יכולים לעזור. כמו, לעשות סיבוב בחוץ להירגע, לדבר עם מישהו, לקחת רגע הפסקה והעיקר הוא ,להשאר עם תחושות הכעס , שמתמתנות, בלי אוכל. בטיפול אנחנו עובדות על הדרכים האפשריות,לא להגיע לאכול לפתור כעסים.דרך העבודה שלנו עם אוכל והרגלי אכילה, מגיעים גם לפתור את התגובה האוטומטית של לאכול בכעס.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה