שאלה בעקבות תשובה..........

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/11/2017 | 00:57 | מאת: מוריה

תודה על תשובתך האחרונה נדיה! לגבי ההתקפים שלי האם זה נכון להגיד שמה שעומד מאחוריהם זה אמונה שהאוכל מעלים או פותר את מה שקדם להם? זה למה יש סוג של אטרף על האוכל? כי יש אמונה כזאת בראש על האוכל ? תודה!

05/11/2017 | 10:00 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ולכן, ההקשר. כשאת בהתקף את חושבת שזה פותר בעייה. אבל לאוכל אין את היכולת הזו. הבעייה נשארת גם אחרי ההתקף.אבל התקפים יוצרים בעייה חדשה. וכך, גם אם את מבינה שהתקף לא באמת פותר את הבעייה, לוקח זמן להפנים וללמוד לווסת רגשות בצורה אחרת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה