שאלה בנושא דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/07/2006 | 23:16 | מאת: שושי

אני היום בת 21 בשנתיים האחרונות עליתי במשקל וקיבלתי שומנים בעיקר בחזה באחוריים וברגליים. גובהי היום 1.51 ומשקלי 58, בשנתיים האחרונות עליתי ב7 ק"ג הייתי מאוד רוצה להוריד את זה. אם למישהו יש איזה תוכנית כלשהי לדיאטה שתחזיר אותי למצבי הקודם אשמח לשמוע אפשר גם דרך המייל [email protected] . דרך אגב רציתי לשאול את המומחים פה השומנים אצלי התחילו להופיע קצת אחרי החתונה האם יש קשר בין יחסי מין לשומנים (אני דתיה, וקיימתי יחסי מין רק מהחתונה) תודה מראש.

23/07/2006 | 06:57 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך. כל חייך היית רזה ואם את לא רוצה להיכנס לעולם של השמנה עצתי לך - תמנעי מדיאטות ותפריטים ,זו דרך בטוחה להיכנס למעגל בעייתי ביותר. עלית 7 קג כי משהו השתנה בצורת האכילה שלךף ויכולות להיות לזה סיבות רבות, אבל אף אחת מהן היא לא קיום יחסי מין כמובן. נישואים עושים שינוי גדול מאד בהרגלי החיים של בני אדם ויתכן שהתחלת לאכל אחרת אחרי נישואיך. אם את רוצה לרזות לתמיד, ולא לפרק זמן קצר ולעלות שוב, אני מציע לך מאד לרדת נכון ובריא. ירידה כזאת כוללת בתוכה שינויים רבים - מחשבתיים, התנהגותיים,רגשיים .זה תהליך השונה מאד מדיאטה רגילה והוא גם לא ארוך במיוחד. אשמח להדריך ולכוון אותך - בלה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה