למה למתוק יש מקום ואוכל לא?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/10/2017 | 21:32 | מאת: מרים

למה זה מרגיש כאילו למתוק יש לי מקום בבטן ולאוכל כגון אורז שניצל וכו ממש לא? זה קשור למשהוא פיזיולוגי שהמתוק עושה בקיבה, או משהוא אחר? וזה במצב שבו אני שמה לב מתי אני רעבה ומתי לא. תודה

31/10/2017 | 09:46 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ובדרך כלל יותר נגיש משניצל עם אורז. כשרעבים, מחפשים את הדבר הכי קרוב לאכול ולא תמיד מתחשק להכין ארוחה. גם למתוק יש שובע. תתחילי עם השניצל והאורז ובסוף אם עוד תרצי תקחי מתוק. את תראי שיש גבול למתוק שרוצים בדיוק כמו לאוכל. וכמו אוכל, כשרעבים אוכלים במידת הרעב בין אם זה ארוחה או מתוק.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה