נתק בין השובע לרצון לאכול

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/10/2017 | 14:24 | מאת: ניר

שלום רב, יותר ויותר אני מוצא את עצמי אוכל ונהנה מאוד מהאכילה אבל בדיעבד מסתבר לי שהיה נתק מוחלט בין השובע האמיתי שלי לאוכל. ואז אני יוצא תמיד עם אכילה מעבר לשובע שמרגיש מבאס כי לא התכוונתי לזה וגם שאני יודע שזה ישמין לארוך זמן. מה גורם לנתק הזה שתוך כדי האכילה אני לא מרגיש שאני אוכל מדי וסופר נהנה מהאוכל ורק בדיעבד אני קולט שאכלתי טיפה מדי? תודה רבה

25/10/2017 | 16:39 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

נשמע שאתה "מתנתק" מהסביבה באיזו שהוא שלב. לא רק מהאוכל. האם זה הזמן השקט שלך? לפעמים פשוט מסיימים לאכול כי זה בצלחת, ואז אולי אתה "מתנתק" מתחושת השובע כי קשה לך לזרוק אוכל? השאלה שלך יכולה להוביל להרבה אפשרויות ותשובות. צריך להכיר אותך ולראות מה קורה לך כשאתה אוכל. לוותר על אוכל, זה לא דבר פשוט.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה