כדי שיהיה לי שקט בראש אני

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/10/2017 | 01:11 | מאת: יעלי

חייבת לדעת:האם כל פעם שאני אוכלת מעבר לשובע מסיבות כאלו ואחרות,באותה האורחה עצמה,כל מה שגרם לי להרגיש מעבר לשובע הגוף יהפוך לשומן ? תודה

24/10/2017 | 09:37 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לכל מרכיביו. פחמימות חלבון ושומן. אוכל בעודף לא בהכרח נאגר מיידית ברקמות השומן. ומצד שני תמיד חלק מאוכל נאגר כשומן. התהליכים בגוף הם דינמיים ותלויים אחד בשני. אבל כמו שאוכל נאגר לתאי השומן, הוא גם "נשרף" במשך היום. אנחנו משתמשים בשומן, "שורפים", שומן 24/7. אז לשאלתך, לא , אם את אוכלת מעבר לשובע, אי אפשר להסיק מזה שהאוכל הופך להיות שומן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה